Stucwerk

Het saus- of behangklaarmaken van wanden/plafonds betekent dat deze egaal en zonder oneffenheden worden opgeleverd. Afhankelijk van de gewenste afwerking is dat met behang klaar- of met sausklaar stucwerk. Daar zit verschil in. ‘Wij leveren maatwerk. Bij het aannemen van de klus maken wij met klanten daar heldere afspraken over.’

Galerij

Sierpleisters

Ruime keuzes in verschillende soorten Sierpleisters zoals Spachtelputz, Granol, Quartscoat en Microdesign zijn niet alleen kleur- en stootvast. Veel soorten sierpleisters kunnen op binnen- maar ook op buitenmuren worden aangebracht in een diversiteit van kleuren.

Exclusief stucwerk

Bijvoorbeeld rustiek, modern, of juist klassiek of mediterraans. Wie kiest voor een meer kunstzinnige wandafwerking als decoratie in een woon- of werkruimte, heeft keuze uit verschillende mogelijkheden. Opties zijn afwerkingen met Stucco, Stucco Mat of Ardex Pandomo Betonlook. Adriaan van Hengel informeert u graag over de mogelijkheden.

Galerij

Airless latex spuiten

Wie wanden of plafonds airless wil laten spuiten met latex muurverf kan dat doen in iedere gewenste kleur. Binnen of buiten. Adriaan van Hengel werkt enkel met professionele kwaliteitslatex.

Acryl kitwerk

Voor het afkitten van naden en kieren met acrylaatkit draait Adriaan van Hengel zijn hand eveneens niet om. Deze klussen worden snel en vakkundig uitgevoerd. ‘Ook voor advies waar welke afdichtmiddelen gebruikt moeten worden, kan men bij ons terecht.’

Galerij

Vragen? Neem dan contact met ons op.